Перегляд за Автор "Turchyn, Valentyn"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ляшко, Олександра; Турчин, Валентин; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Lyashko, Oleksandra; Turchyn, Valentyn; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, OlgaПопулярність VIP кейтерингу обумовлена тим, що з’являється можливість проведення заходу на своїй території, при цьому, не докладаючи особливих зусиль. Кейтеринг спрощує організацію банкету, і дозволяє приділити більше часу іншим обов’язкам. Організатори пропонують не тільки смачно нагодувати замовників, але і надати сервіс, обладнання та декорації. The popularity of VIP catering is due to the fact that it is possible to hold the event on its territory, without much effort. Catering simplifies the organization of the banquet, and allows you to spend more time on other responsibilities. The organizers offer not only delicious food for customers, but also provide service, equipment and scenery.Документ VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ляшко, Олександра; Турчин, Валентин; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Lyashko, Oleksandra; Turchyn, Valentyn; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, OlgaПопулярність VIP кейтерингу обумовлена тим, що з’являється можливість проведення заходу на своїй території, при цьому, не докладаючи особливих зусиль. Кейтеринг спрощує організацію банкету, і дозволяє приділити більше часу іншим обов’язкам. Організатори пропонують не тільки смачно нагодувати замовників, але і надати сервіс, обладнання та декорації. The popularity of VIP catering is due to the fact that it is possible to hold the event on its territory, without much effort. Catering simplifies the organization of the banquet, and allows you to spend more time on other responsibilities. The organizers offer not only delicious food for customers, but also provide service, equipment and scenery.Документ Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Турчин, Валентин; Гузар, Уляна; Turchyn, Valentyn; Huzar, UlyanaРесторанне господарство України в останні десять років мало позитивну динаміку розвитку, але в період пандемії зіштовхнулося із серйозними викликами, для подолання яких власники шукають і знаходять шляхи виходу. Аналізуючи діяльність ресторанів у період пандемії, необхідно виділити такі тенденції: впровадження та вдосконалення доставки; запровадження послуги take away. The restaurant industry of Ukraine has had a positive dynamics of development in the last ten years, but during the pandemic it faced serious challenges, to overcome which the owners are looking for and finding ways out. Analyzing the activities of restaurants during the pandemic, it is necessary to identify the following trends: implementation and improvement of delivery; introduction of the take away service.Документ Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Турчин, Валентин; Гузар, Уляна; Turchyn, Valentyn; Huzar, UlyanaРесторанне господарство України в останні десять років мало позитивну динаміку розвитку, але в період пандемії зіштовхнулося із серйозними викликами, для подолання яких власники шукають і знаходять шляхи виходу. Аналізуючи діяльність ресторанів у період пандемії, необхідно виділити такі тенденції: впровадження та вдосконалення доставки; запровадження послуги take away. The restaurant industry of Ukraine has had a positive dynamics of development in the last ten years, but during the pandemic it faced serious challenges, to overcome which the owners are looking for and finding ways out. Analyzing the activities of restaurants during the pandemic, it is necessary to identify the following trends: implementation and improvement of delivery; introduction of the take away service.Документ Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Сікута, Христина; Турчин, Валентин; Гілецький, Іван; Sikuta, Khrystyna; Turchyn, Valentyn; Hiletskyi, IvanЯкість продукції, послуг займає основне місце у розв’язанні про- блеми підвищення конкурентоспроможності закладів готельного і ресторанного господарства.The quality of products and services occupies the main place in solving pro- problems of increasing the competitiveness of hotel establishments and restaurant industry.