Перегляд за Автор "Sylchuk, Tetiana"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз культури обслуговування в закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Кочерга, Марія; Сильчук, Тетяна; Kocherha, Mariia; Sylchuk, TetianaМетою роботи було дослідження культури обслуговування відвід- увачів у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану мережі ресторанів «Євразія».The purpose of the work was to study the culture of customer service employees in the restaurant industry using the example of a restaurant chain of restaurants "Eurasia".Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Різник, Анастасія; Сильчук, Тетяна; Цирульнікова, Віта; Тищенко, Олена; Riznyk, Anastasiia; Sylchuk, Tetiana; Tsyrulnikova, Vita; Tyshchenko, OlenaДокумент Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Сильчук, Тетяна; Різник, Анастасія; Sylchuk, Tetiana; Riznyk, AnastasiiaМета. У зв’язку з цим, розширення асортименту, підвищення якості, харчової цінності хлібних виробів можуть стати ефективним способом профілактики здоров’я споживачів [1] та забезпечити роз- виток інноваційного потенціалу ресторанного бізнесу. Goal. In this regard, the expansion of the assortment, increase quality, nutritional value of bread products can become effective as a way to prevent consumer health [1] and ensure the development of the innovative potential of the restaurant business.Документ Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Васільєва, Вікторія; Сильчук, Тетяна; Vasilieva, Viktoriia; Sylchuk, TetianaДослідження спрямоване на вивчення інноваційних підходів до споживання страв у закладах ресторанного господарства. The research is aimed at studying innovative approaches to the consumption of dishes in restaurants.