Перегляд за Автор "Soroka, Vasyl"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів(ЛДУФК, 2019-11-04) Сорока, Василь; Іжевська, Орися; Soroka, Vasyl; Izhevska, OrysiaМетою проведення досліджень було визначення фізико-хімічних показників амінокислотного та жирнокислотного складу сметанно-рослинних соусів, вплив термічної обробки на біологічну цінність продукту.Документ Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів(ЛДУФК, 2019-11-04) Сорока, Василь; Іжевська, Орися; Soroka, Vasyl; Izhevska, OrysiaМетою проведення досліджень було визначення фізико-хімічних показників амінокислотного та жирнокислотного складу сметанно-рослинних соусів, вплив термічної обробки на біологічну цінність продукту.