Перегляд за Автор "Smal, A."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Радзімовська, О.; Смаль, А.; Radzimovska, O.; Smal, A.Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.Документ Сучасні тенденції аналізу ринків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства(2021-01-04) Радзімовська, О.; Смаль, А.; Radzimovska, O.; Smal, A.Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.