Перегляд за Автор "Sikuta, Khrystyna"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Сікута, Христина; Турчин, Валентин; Гілецький, Іван; Sikuta, Khrystyna; Turchyn, Valentyn; Hiletskyi, IvanЯкість продукції, послуг займає основне місце у розв’язанні про- блеми підвищення конкурентоспроможності закладів готельного і ресторанного господарства.The quality of products and services occupies the main place in solving pro- problems of increasing the competitiveness of hotel establishments and restaurant industry.Документ Підходи до розроблення концепції ресторану на основі гендерної ідентичності(ЛДУФК, 2019-11-04) Сікута, Христина; Sikuta, KhrystynaДокумент Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Сікута, Христина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Sikuta, Khrystyna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaПопулярність шведського столу зростає, оскільки одночасно можна об’єднати велику кількість відвідувачів, що прекрасно підходить для місць з великою прохідністю людей, наприклад, для готелів. Так, їжа знаходиться у вільному доступі, кожен може вибрати собі те, що більше подобається. Урочистість формату робить приймання їжі незвичайним. The popularity of the buffet is growing, as it is possible to unite a large number of visitors at the same time, which is perfect for places with high traffic, such as hotels. Yes, food is freely available, everyone can choose what they like best. The solemnity of the format makes eating unusual.Документ Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Сікута, Христина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Sikuta, Khrystyna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaПопулярність шведського столу зростає, оскільки одночасно можна об’єднати велику кількість відвідувачів, що прекрасно підходить для місць з великою прохідністю людей, наприклад, для готелів. Так, їжа знаходиться у вільному доступі, кожен може вибрати собі те, що більше подобається. Урочистість формату робить приймання їжі незвичайним. The popularity of the buffet is growing, as it is possible to unite a large number of visitors at the same time, which is perfect for places with high traffic, such as hotels. Yes, food is freely available, everyone can choose what they like best. The solemnity of the format makes eating unusual.