Перегляд за Автор "Shvets, O."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.Документ Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19(2021-01-04) Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.