Перегляд за Автор "Senchyshyn, Yuliana"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Сенчишин, Юліана; Маслійчук, Ольга; Senchyshyn, Yuliana; Masliichuk, OlhaМетою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса.Документ Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Сенчишин, Юліана; Маслійчук, Ольга; Senchyshyn, Yuliana; Masliichuk, OlhaМетою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса.