Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Savchuk, Tamara"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Савчук, Тамара; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Savchuk, Tamara; Masliichuk, Olha; Maksymets, Oleksandra
    Мета роботи – визначити інноваційні напрями поліпшення спо- живчої цінності перших страв та впровадження їх у заклади ресто- ранного господарства.The purpose of the work is to identify innovative directions for improving the nutritional value of first dishes and their introduction into restaurants early economy.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок