Перегляд за Автор "Romashko, I. S."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами(2020-11-30) Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.Документ Завдання і функції контролю у навчальному процесі вищих закладів освіти(2020-11-09) Ощипок, І. М.; Томаневич, М. Л.; Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Oshchypok, I. M.; Tomanevych, L. M.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.Документ Методичні рекомендації до виконання курсових робіт 6.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-24) Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.Документ Саломаси у виробництві туалетного мила(2020-11-30) Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.Документ Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"(2020-12-14) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.