Перегляд за Автор "Riabenka, Maryna"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Eкологізація підприємств ресторанного(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Волошин, Олексій; Рябенька, Марина; Voloshyn, Oleksii; Riabenka, MarynaДокумент Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Рябенька, Марина; Riabenka, MarynaДокумент Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Терешко, Марія; Рябенька, Марина; Tereshko, Mariia; Riabenka, MarynaДокумент Особливості формування та підтримка іміджу підприємств ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Захаревич, Світлана; Рябенька, Марина; Zakharevych, Svitlana; Riabenka, MarynaДокумент Удосконалення управління комунікаційною політикою закладів ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Рябенька, Марина; Riabenka, MarynaМетою дослідження є пошук інструментів удосконалення системи управління закладом ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. The purpose of the study is to find tools for improving the management system of the restaurant business through the improvement of communication processes.Документ Удосконалення цінової політики в закладах ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Сажок, Владислав; Рябенька, Марина; Sazhok, Vladyslav; Riabenka, MarynaДокумент Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Рябенька, Марина; Лук’янець, Алла; Riabenka, Maryna; Lukianets, AllaДокумент Інноваційні технології та сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Цимбалюк, Катерина; Рябенька, Марина; Tsymbaliuk, Kateryna; Riabenka, MarynaМетою проведеного дослідження є аналіз сучасних інноваційних технологій та тенденцій у розвитку індустрії гостинності. Дослідження фокусується на таких ключових аспектах, як автоматизація процесів, персоналізація послуг, впровадження стійких практик та розвиток оздоровчих програм. The purpose of the conducted research is the analysis of modern innovative technologies and trends in the development of the hospitality industry. The research focuses on key aspects such as process automation, personalization of services, implementation of sustainable practices and development of wellness programs.