Перегляд за Автор "Potopa, Kateryna"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Потопа, Катерина; Радзімовська, Ольга; Potopa, Kateryna; Radzimovska, OlhaМетою роботи є проаналізувати діяльність готельно-ресторанного комплексу «Шато» та визначити відвідуваність та зміну прибутковості у закладі до та під час війни в Україні. The purpose of the work is to analyze the activity of the hotel-restaurant complex "Chateau" and to determine the attendance and change in profitability in the institution before and during the war in Ukraine.Документ Принципи корпоративної культури на прикладі компанії «PIXAR»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Ушакова, Катерина; Потопа, Катерина; Гуцуляк, Вікторія; Ushakova, Kateryna; Potopa, Kateryna; Hutsuliak, ViktoriiaУ роботі розглянуто методи організації успішної діяльності колективу на прикладі всесвітньо відомої анімаційної студії «Pixar». The work examines the methods of organizing the successful activities of the collective using the example of the world-famous animation studio "Pixar".Документ Принципи корпоративної культури на прикладі компанії «PIXAR»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Ушакова, Катерина; Потопа, Катерина; Гуцуляк, Вікторія; Ushakova, Kateryna; Potopa, Kateryna; Hutsuliak, ViktoriiaУ роботі розглянуто методи організації успішної діяльності колективу на прикладі всесвітньо відомої анімаційної студії «Pixar». The work examines the methods of organizing the successful activities of the collective using the example of the world-famous animation studio "Pixar".Документ Теоретичні аспекти розвитку барної справи(2020-04-23) Паска, Марія; Потопа, Катерина; Paska, Mariia; Potopa, KaterynaІсторія виникнення барів сягає далекого минулого. Поява підприємств позадомашнього харчування пов'язана з розвитком професійної кулінарії.