Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Paska, Mariia,"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Особливості страв автентичної кухні - основа розвитку етнічного туризму
    (2021-11-23) Паска, Марія,; Боратинський, Олег; Paska, Mariia,; Boratynskyi, Oleh
    Метою даної роботи є аналіз концептуальних основ приготування автентичних страв у контексті етнічного туризму.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок