Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Mykhavko, Tamara"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Михавко, Тамара; Пасічний, Василь; Mykhavko, Tamara; Pasichnyi, Vasyl
    Отже основна складність полягає у виборі оптимальної кілько- сті застосовуваного рослинного екстракту. Therefore, the main difficulty lies in choosing the optimal number of of the applied plant extract

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок