Перегляд за Автор "Mlynko Ostap"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосування функціональних продуктів у харчуванні спеціального призначення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Млинко Остап; Паска Марія; Mlynko Ostap; Paska MariiaДокумент Ковбаски для грилювання з борошном чорнозерної пшениці та кукурудзяним молоком сухим для HoReCa(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Белінський Олександр; Галенко Олег; Mlynko Ostap; Paska MariiaДокумент Моніторинг харчової, біологічної цінності та збалансованості дієт лікувального призначення у пацієнтів з цукровим діабетом 2-го типу та панкреатитом(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Млинко Остап; Паска Марія; Mlynko Ostap; Paska MariiaМета роботи: Здійснити аналіз та порівняльну оцінку харчової, біологічної цінності та ступеня збалансованості дієт, що використовуються у лікуванні пацієнтів із цукровим діабетом 2-го типу та панкреатитом, визначити наявні недоліки та розробити пропозиції щодо їх усунення. Objective: To analyse and comparatively assess the nutritional, biological value and degree of balance of diets used in the treatment of patients with type 2 diabetes mellitus and pancreatitis, to identify existing shortcomings and develop proposals for their elimination.