Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Mlynko Ostap"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Застосування функціональних продуктів у харчуванні спеціального призначення
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Млинко Остап; Паска Марія; Mlynko Ostap; Paska Mariia
  • Документ
    Ковбаски для грилювання з борошном чорнозерної пшениці та кукурудзяним молоком сухим для HoReCa
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Белінський Олександр; Галенко Олег; Mlynko Ostap; Paska Mariia
  • Документ
    Моніторинг харчової, біологічної цінності та збалансованості дієт лікувального призначення у пацієнтів з цукровим діабетом 2-го типу та панкреатитом
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Млинко Остап; Паска Марія; Mlynko Ostap; Paska Mariia
    Мета роботи: Здійснити аналіз та порівняльну оцінку харчової, біологічної цінності та ступеня збалансованості дієт, що використовуються у лікуванні пацієнтів із цукровим діабетом 2-го типу та панкреатитом, визначити наявні недоліки та розробити пропозиції щодо їх усунення. Objective: To analyse and comparatively assess the nutritional, biological value and degree of balance of diets used in the treatment of patients with type 2 diabetes mellitus and pancreatitis, to identify existing shortcomings and develop proposals for their elimination.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок