Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Matyniuk, I. O."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів
    (Мартинюк І. О. Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів / Мартинюк І. О., Паска М. З. // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. - Львів, 2013. - С. 61-63., 2020-11-30) Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.
  • Документ
    Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною
    (2020-11-30) Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок