Перегляд за Автор "Matyniuk, I. O."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів(Мартинюк І. О. Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів / Мартинюк І. О., Паска М. З. // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. - Львів, 2013. - С. 61-63., 2020-11-30) Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.Документ Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною(2020-11-30) Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.