Перегляд за Автор "Martyniyk, I."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Методи контролю харчових виробництв(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-07) Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Мартинюк, І.; Martyniyk, I.; Басараб, І.; Basarab, I.Мета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв.Документ Технологія продуктів національного призначення(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-01) Паска, М.; Paska, M.; Басараб, І.; Basarab, I.; Мартинюк, І.; Martyniyk, I.; Молдаванова, Л.; Moldavanova, L.Мета збірника - формування цілісного уявлення про технологічні особливості основних виробництв продуктів функціонального призначення. Призначено для студентів та викладачів харчових спеціальностей вищих навчальних закладів. Збірник може бути використаний для підготовки студентів заочної форми навчання.