Перегляд за Автор "Martyniuk, I."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею(2020-12-14) Мартинюк, І.; Паска, М.; Martyniuk, I.; Paska, M.Документ Значення раціонального харчування для зміцнення здоров'я людини(2002) Мартинюк, І.; Martyniuk, I.Документ Технологія переробки птиці(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-05) Паска, М.; Paska, M.; Мартинюк, І.; Martyniuk, I.; Молдаванова, Л.; Moldavanova, L.; Басараб, І.; Basarab, I.Методичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці.