Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Martyniuk, I."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею
    (2020-12-14) Мартинюк, І.; Паска, М.; Martyniuk, I.; Paska, M.
  • Документ
    Значення раціонального харчування для зміцнення здоров'я людини
    (2002) Мартинюк, І.; Martyniuk, I.
  • Документ
    Технологія переробки птиці
    (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-05) Паска, М.; Paska, M.; Мартинюк, І.; Martyniuk, I.; Молдаванова, Л.; Moldavanova, L.; Басараб, І.; Basarab, I.
    Методичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок