Перегляд за Автор "Mariia Paska"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Технологічні властивості тваринногого жиру збагаченого есенціальними мікроелементами(НУХТ, 2024) Хромова М.; Марія Паска; Khromova M.; Mariia PaskaМетою роботи було вивчення смакових якостей та технологічних властивостей тваринного жиру. Завданням роботи було: визначення фізико-хімічного складу підшкірного сала молодняку свиней великої білої породи при згодовуванні різних сполук та доз заліза. The aim of the study was to investigate the taste and technological properties of animal fat. The task of the study was to determine the physicochemical composition of subcutaneous fat of young large white pigs when fed with different compounds and doses of iron.Документ Технологічні властивості тваринногого жиру збагаченого есенціальними мікроелементами(НУХТ, 2024) Хромова М.; Паска Марія; Khromovа М.; Mariia PaskaМетою роботи було вивчення смакових якостей та технологічних властивостей тваринного жиру. Завданням роботи було: визначення фізико- хімічного складу підшкірного сала молодняку свиней великої білої породи при згодовуванні різних сполук та доз заліза. The aim of the work was to study the taste and technological properties of animal fat. The task of the work was to determine the physical and chemical composition of subcutaneous fat of young pigs of large white breed at feeding different compounds and doses of iron