Перегляд за Автор "Maksymets, Oleksandra"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробах(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Максимець, Олександра; Процовський, Олександр; Ягельська, Світлана; Maksymets, Oleksandra; Protsovskyi, Oleksandr; Yahelska, SvitlanaМетою дослідження було: проаналізувати та обгрунтувати доцільність використання крупи спельти, показати переваги її харчової цінності. The purpose of the study was to analyze and justify the feasibility of using spelled groats, to show the advantages of its nutritional value.Документ Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Корнійчук, Дмитро; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Korniichuk, Dmytro; Masliichuk, Olha; Maksymets, OleksandraМетою роботи є наукові підходи створення новітніх технології виготовлення хлібобулочних виробів із нетрадиційної сировини, які дадуть змогу поліпшити фізіологічні процеси в організмі людини, підвищити імунітет та збільшити активний спосіб упродовж усьо- го життя. The purpose of the work is scientific approaches to the creation of the latest technologies production of bakery products from non-traditional raw materials, which will make it possible to improve physiological processes in the human body, improve immunity and increase the active way throughout th life.Документ Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Максимець, Олександра; Покальчук, Юлія; Maksymets, Oleksandra; Pokalchuk, YuliiaМета дослідження – дослідити, проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання чебрецю та м’яти під час виготовлення печива із пісочного тіста, розробити нову рецептуру печива, розши- рити асортимент борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. The purpose of research is to investigate, analyze and justify feasibility of using thyme and mint during production shortbread cookies, develop a new cookie recipe, expand ry assortment of flour confectionery products from shortbread dough.Документ Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Максимець, Олександра; Домарецька, Оксана; Maksymets, Oleksandra; Domaretska, OksanaМета дослідження – проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання порошку та пюре ягід обліпихи в технології борош- няних кондитерських виробів, розробити нову рецептуру виробу, розширити асортимент борошняних кондитерських виробів із бі- сквітного тіста. The purpose of the study is to analyze and substantiate the feasibility the use of powder and puree of sea buckthorn berries in flour technology nannies of confectionery products, develop a new product recipe, to expand the range of flour confectionery products from bi- delicious dough.Документ Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Савчук, Тамара; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Savchuk, Tamara; Masliichuk, Olha; Maksymets, OleksandraМета роботи – визначити інноваційні напрями поліпшення спо- живчої цінності перших страв та впровадження їх у заклади ресто- ранного господарства.The purpose of the work is to identify innovative directions for improving the nutritional value of first dishes and their introduction into restaurants early economy.