Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Liashovskyi, Mykhailo"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ляшовський, Михайло; Маслійчук, Ольга; Liashovskyi, Mykhailo; Masliichuk, Olha
    Отже у роботі ресторанного бізнесу з’явилися і залишилися корисні карантинні звички: робити замовлення онлайн, доставка, самовивіз, адаптація меню під доставку, загальний культ чистоти. Тотальна дід- житалізація ресторанного бізнесу дозволила увійти в майбутнє вже сьогодні.So, they appeared and remained useful in the work of the restaurant business quarantine habits: ordering online, delivery, pickup, adaptation of the menu for delivery, a general cult of cleanliness. Total grandfather- residentialization of the restaurant business made it possible to enter the future already today.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача