Перегляд за Автор "Kutsmyda, Anastasiia"
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив державно-управлінських рішень на міжнародні економічні відносини України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-08) Криштанович, Світлана; Куцмида, Анастасія; Kryshtanovych, Svitlana; Kutsmyda, AnastasiiaМетою роботи є дослідити сучасні підходи щодо оцінювання впливу якості ухвалення державно-управлінських рішень на міжнародні економічні відносини України.Документ Ефективність адаптивних підходів до врегулювання конфлікту між персоналом та гостем в індустрії гостинностіІ(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Куцмида, Анастасія; Криштанович, Світлана; Kutsmyda, Anastasiia; Kryshtanovych, SvitlanaМетою є дослідження та аналіз адаптивних підходів до врегулю- вання конфлікту між персоналом і гостем в індустрії гостинності, що сприятиме позитивному іміджу організації.Документ Ефективність адаптивних підходів до врегулювання конфлікту між персоналом та гостем в індустрії гостинностіІ(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Куцмида, Анастасія; Криштанович, Світлана; Kutsmyda, Anastasiia; Kryshtanovych, SvitlanaМетою є дослідження та аналіз адаптивних підходів до врегулю- вання конфлікту між персоналом і гостем в індустрії гостинності, що сприятиме позитивному іміджу організації.Документ Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова(НУХТ, 2021-04-16) Куцмида, Анастасія; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Radzimovska, Olha; Paska, MariiaНа сьогоднішній день ресторанний бізнес є перспективним напрямом для довгострокових інвестицій, які можуть окупитися за 2-3 роки, при рівні рентабельності 15-30%. Незважаючи на це, він є одним з найбільш ризикових, оскільки між закладами склалася сильна конкуренція в розрізі безлічі характеристик.Документ Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, MariiaМета дослідження – аналіз конкурентоспроможності підприємства з використанням переваг власного іміджу на прикладі ресторану-кондитерської «Фраєрка».Документ Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, MariiaМета дослідження – аналіз конкурентоспроможності підприємства з використанням переваг власного іміджу на прикладі ресторану-кондитерської «Фраєрка».Документ Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-18) Паска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, Mariia; Kutsmyda, AnastasiiaДокумент Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-09) Паска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, Mariia; Kutsmyda, AnastasiiaДокумент Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-18) Паска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, , Mariia; Kutsmyda, AnastasiiaДокумент Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, MariiaДокумент Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia