Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kutsmyda, Anastasiia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив державно-управлінських рішень на міжнародні економічні відносини України
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-08) Криштанович, Світлана; Куцмида, Анастасія; Kryshtanovych, Svitlana; Kutsmyda, Anastasiia
    Метою роботи є дослідити сучасні підходи щодо оцінювання впливу якості ухвалення державно-управлінських рішень на міжнародні економічні відносини України.
  • Документ
    Ефективність адаптивних підходів до врегулювання конфлікту між персоналом та гостем в індустрії гостинностіІ
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Куцмида, Анастасія; Криштанович, Світлана; Kutsmyda, Anastasiia; Kryshtanovych, Svitlana
    Метою є дослідження та аналіз адаптивних підходів до врегулю- вання конфлікту між персоналом і гостем в індустрії гостинності, що сприятиме позитивному іміджу організації.
  • Документ
    Ефективність адаптивних підходів до врегулювання конфлікту між персоналом та гостем в індустрії гостинностіІ
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Куцмида, Анастасія; Криштанович, Світлана; Kutsmyda, Anastasiia; Kryshtanovych, Svitlana
    Метою є дослідження та аналіз адаптивних підходів до врегулю- вання конфлікту між персоналом і гостем в індустрії гостинності, що сприятиме позитивному іміджу організації.
  • Документ
    Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова
    (НУХТ, 2021-04-16) Куцмида, Анастасія; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
    На сьогоднішній день ресторанний бізнес є перспективним напрямом для довгострокових інвестицій, які можуть окупитися за 2-3 роки, при рівні рентабельності 15-30%. Незважаючи на це, він є одним з найбільш ризикових, оскільки між закладами склалася сильна конкуренція в розрізі безлічі характеристик.
  • Документ
    Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
    Мета дослідження – аналіз конкурентоспроможності підприємства з використанням переваг власного іміджу на прикладі ресторану-кондитерської «Фраєрка».
  • Документ
    Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
    Мета дослідження – аналіз конкурентоспроможності підприємства з використанням переваг власного іміджу на прикладі ресторану-кондитерської «Фраєрка».
  • Документ
    Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-09) Паска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, Mariia; Kutsmyda, Anastasiia
  • Документ
    Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-18) Паска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, Mariia; Kutsmyda, Anastasiia
  • Документ
    Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-18) Паска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, , Mariia; Kutsmyda, Anastasiia
  • Документ
    Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
  • Документ
    Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок