Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kovtun, Alina"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Ковтун, Аліна; Бортнічук, Олег; Шаран, Лариса; Kovtun, Alina; Bortnichuk, Oleh; Sharan, Larysa
  • Документ
    Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Хайнос, Надія; Ковтун, Аліна; Шаран, Лариса; Khainos, Nadiia; Kovtun, Alina; Sharan, Larysa
    Метою екологізації підприємств сфери гостинності – зменшення харчових відходів, енергоощадність та водозбереження. Об’єктами дослідження були підприємства сфери гостинності України та Болгарії. The goal of greening enterprises in the field of hospitality is to reduce food waste, save energy and save water. The objects of the study were enterprises in the field of hospitality in Ukraine and Bulgaria.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок