Перегляд за Автор "Kovtun, Alina"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Ковтун, Аліна; Бортнічук, Олег; Шаран, Лариса; Kovtun, Alina; Bortnichuk, Oleh; Sharan, LarysaДокумент Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Хайнос, Надія; Ковтун, Аліна; Шаран, Лариса; Khainos, Nadiia; Kovtun, Alina; Sharan, LarysaМетою екологізації підприємств сфери гостинності – зменшення харчових відходів, енергоощадність та водозбереження. Об’єктами дослідження були підприємства сфери гостинності України та Болгарії. The goal of greening enterprises in the field of hospitality is to reduce food waste, save energy and save water. The objects of the study were enterprises in the field of hospitality in Ukraine and Bulgaria.