Перегляд за Автор "Koval, H. M."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив різних сполук і доз заліза на морфологічний склад туш свиней(2020-12-15) Фоміна, М. В.; Паска, М. З.; Калин, Б. М.; Коваль, Г. М; Іванюк, Н. Т.; Fomina, O. V.; Paska, M. Z.; Kalyn, B. M.; Koval, H. M.; Ivaniuk, N. T.Документ Зміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичини(2015-12-15) Коваль, Г. М.; Паска, М. З.; Фоміна, М. В.; Koval, H. M.; Paska, M. Z.; Fomina, O. V.Документ М'ясна продуктивність бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за згодовування кормової добавки "Мікроліповіт"(2020-12-15) Паска, М. З.; Коваль, Г. М.; Фоміна, О. Б.; Paska, M. Z.; Koval, H. M.; Fomina, O. V.Документ Мінеральний склад печінки бугайців при підвищеному кадмієвому навантаженні та застосуванні біологічно активних речовин(2020-12-14) Васерук, Н. Я.; Паска, М. З.; Коваль, Г. М.; Vaseruk, N. Ya.; Paska, M. Z.; Koval, H. M.