Перегляд за Автор "Kopovska, Anzhelika"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Сучасні тренди удосконалення асортиментної політики ресторану(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Коповська, Анжеліка; Кирпіченкова, Оксана; Kopovska, Anzhelika; Kyrpichenkova, OksanaВикористання дикорослих рослин, зокрема бузини чорної дає можливість розширення асортименту страв, наведених в меню закладу ресторанного господарства, оригінальними стравами, які до того ж мають позитивний вплив на здоров’я людини. Це дасть можливість ресторану готелю вирізнятися серед конкурентів і здобу- вати прихильність нових гостей.The use of wild plants, in particular elder black makes it possible to expand the range of dishes listed in the restaurant menu, with original dishes, which also have a positive effect on human health. It will give the opportunity of the hotel restaurant to stand out among competitors and gain win the favor of new guests.