Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kolisnychenko, Tetiana"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Прісс, Олеся; Колісниченко, Тетяна; Ангеловська, Алла; Priss, Olesia; Kolisnychenko, Tetiana; Anhelovska, Alla
  • Документ
    Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Колісниченко, Тетяна; Левицький, Іван; Kolisnychenko, Tetiana; Levytskyi, Ivan
  • Документ
    Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Кюрчева, Юлія; Ангеловська, Алла; Колісниченко, Тетяна; Kiurcheva, Yuliia; Anhelovska, Alla; Kolisnychenko, Tetiana
  • Документ
    Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Левицький, Іван; Колісниченко, Тетяна; Levytskyi, Ivan; Kolisnychenko, Tetiana
    Гостинність – важливий показник честі й гідності народу та держа- ви, тому вони оберігають історичні традиції прийомів гостей як сим- воли миру і добрих відносин.Hospitality is an important indicator of the honor and dignity of the people and the state. you, that is why they protect the historical traditions of receiving guests as a symbol the will of peace and good relations.
  • Документ
    Структура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльності
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Левицький, Іван; Колісниченко, Тетяна; Levytskyi, Ivan; Kolisnychenko, Tetiana
    Основними напрямками кейтерингу є виїзне та стаціонарне обслу- говування, вони також мають свою логістичну специфіку. Структура кейтерингового підприємства передбачає наявність: офісу, в якому роз- міщується персонал, що займається продажем та організацією заходів, зали до дегустацій; виробничого цеху, складів до зберігання продуктів, інвентарю, спеціального устаткування, автотранспорту. The main areas of catering are on-site and stationary service feeding, they also have their own logistical specifics. Structure catering enterprise provides for the presence of: an office in which the accommodates staff engaged in sales and organization of events, tasting rooms; production shop, warehouses for storing products, inventory, special equipment, vehicles.
  • Документ
    Технологічні аспекти виробництва крафтових напоїв основі плодово-ягідної сировини для підприємств ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Колісниченко, Тетяна; Кюрчева, Людмила; Kolisnychenko, Tetiana; Kiurcheva, Liudmyla
    Наше дослідження спрямоване на виявлення нетрадиційної рослинної сировини для харчових інноваційних технологій виробництва крафтових напоїв із покращеними оздоровчими властивостями для розширення асортименту виробництва продукції для харчової промисловості та підприємств ресторанного господарства. Our research is aimed at identifying non-traditional plant raw materials for food innovative technologies for the production of craft beverages with improved health properties to expand the range of production for the food industry and restaurant enterprises.
  • Документ
    Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Колісниченко, Тетяна; Кюрчева, Людмила; Kolisnychenko, Tetiana; Kiurcheva, Liudmyla
  • Документ
    Інновації фуд-технології в ресторанному бізнесі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Колісниченко, Тетяна; Kolisnychenko, Tetiana

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок