Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kholod, Artem"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Яшинський, Павло; Холод, Артем; Пасічний, Василь; Yashynskyi, Pavlo; Kholod, Artem; Pasichnyi, Vasyl
  • Документ
    Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Холод, Артем; Пасічний, Василь; Kholod, Artem; Pasichnyi, Vasyl
    Мета. Покращити якісні показники і розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням в якості антиоксиданта зневодненої композиції гірчиці та журавлини. Goal. Improve the quality indicators and expand the range of meat products using the dehydrated composition of mustard and cranberry as an antioxidant.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок