Перегляд за Автор "Kholod, Artem"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Яшинський, Павло; Холод, Артем; Пасічний, Василь; Yashynskyi, Pavlo; Kholod, Artem; Pasichnyi, VasylДокумент Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Холод, Артем; Пасічний, Василь; Kholod, Artem; Pasichnyi, VasylМета. Покращити якісні показники і розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням в якості антиоксиданта зневодненої композиції гірчиці та журавлини. Goal. Improve the quality indicators and expand the range of meat products using the dehydrated composition of mustard and cranberry as an antioxidant.