Перегляд за Автор "Karpyshyn, Kyrylo"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST”(2024) Карпишин, Кирило; Паска, Марія; Karpyshyn, Kyrylo; Paska, MariiaМетою даного дослідження є ознайомлення з концепціями ресторанів мережі Холдингу емоцій “!FEST” визначити їх роль та місце як для місцевих мешканців, так і для туристів міста Львова. The purpose of this study is to familiarize with the concepts of restaurants of the Holding of Emotions “!FEST” to determine their role and place for both local residents and for tourists of the city of LvivДокумент Крафт для HoReCa - асортимент у закладі ресторанного господарства Milk pub(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Карпишин, Кирило; Паска, Марія; Karpyshyn, Kyrylo; Paska, MariiaМетою роботи було визначення асортименту морозива закладу ресторанного господарства Milk pub,його характеристика. The purpose of the work was to determine the range of ice cream of the Milk pub restaurant, its characteristics.