Перегляд за Автор "Karpova, Marta"
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ «Coffea canephora» як новий тренд у кавовому бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-18) Паска, Марія; Карпова, Марта; Карпов, Андрій; Paska, Mariia; Karpova, Marta; Karpov, AndriiДокумент «Coffea canephora» як новий тренд у кавовому бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-18) Паска, Марія; Карпова, Марта; Карпов, Андрій; Paska, Mariia; Karpova, Marta; Karpov, AndriiДокумент «Coffea canephora» як новий тренд у кавовому бізнесі(2021-09-09) Паска, Марія; Карпова, Марта; Карпов, Андрій; Paska, Mariia; Karpova, Marta; Karpov, AndriiДокумент Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Хамуляк, Марічка; Карпова, Марта; Маслійчук, Ольга; Khamuliak, Marichka; Karpova, Marta; Masliichuk, OlhaМетою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.Документ Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Хамуляк, Марічка; Карпова, Марта; Маслійчук, Ольга; Khamuliak, Marichka; Karpova, Marta; Masliichuk, OlhaМетою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.Документ Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Карпова, Марта; Паска, Марія; Karpova, Marta; Paska, MariiaДокумент Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Карпова, Марта; Паска, Марія; Karpova, Marta; Paska, MariiaДокумент Кава: технології виробництва та способи приготування(2020-04-23) Карпова, Марта; Карпов, Андрій; Голод, Андрій; Karpova, Marta; Karpov, Andrii; Holod, AndriiВідповідно до сучасних тенденцій розвитку кавової індустрії, зокрема завдяки стрімкому розвиткові кав’ярень «третьої хвилі», стали популярними альтернативні методи заварювання кави–приготування напоїв вручну. Основні з них – «кемекс» (приготування кави у спеціальній скляній колбі, схожій на пісочний годинник) та «аеропрес» (приготування відбувається через продавлювання залитою гарячою водою кави через помпу під дією м’язової сили баристи). Альтернативні методи заварювання кави стали закономірним результатом високої популярності цього напою і попиту на інноваційні рішення у сфері кавової індустрії.Документ Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Паска, Марія; Карпова, Марта; Paska, Mariia; Karpova, MartaМета – проаналізувати дитяче меню в закладах ресторанного господарства та його модернізація.Документ Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Паска, Марія; Карпова, Марта; Paska, Mariia; Karpova, MartaМета – проаналізувати дитяче меню в закладах ресторанного господарства та його модернізація.