Перегляд за Автор "Izhevska, O. P."
Зараз показуємо 1 - 17 з 17
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.Документ Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.Документ Крафтові технології : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Крафтові технології : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр(2021-01) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини рослинного та тваринного походження.Документ Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до крафтових технологій продукції харчування в умовах закладів ресторанного господарства. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва крафтової продукції у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а й здобути навички і вміння самостійно планувати і виконувати розробки крафтових технологій харчових продуктів, опанувати шляхи і методи виробництва крафтової продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.Документ Крафтові технології : теми лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Куркума та її перспективна роль для надання харчовим продуктам оздоровчого значення(2021-12-28) Іжевська, О. П.; Онисько, Х. С.; Кондратюк, А. А.; Izhevska, O. P.; Onysko, Kh. S.; Kondratiuk, A. A.Документ Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15) Паска, М. З.; Голод, А. П.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Іжевська, О. П.; Paska, M. Z.; Holod, A. P.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Izhevska, O. P.Документ Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Коркуна, О. І.; Іжевська, О. П.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z..; Huzar, U. Ye.; Korkuna, O. I.; Izhevska, O. P.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою переддипломної практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. Під час проходження переддипломної практики студенти повинні ознайомитись та проаналізувати організаційну структуру та тип підприємства готельно-ресторанної індустрії, особливості його діяльності в умовах ринку, реалізацію функцій управління, особливості комунікаційного процесу, кадрову роботу, модель забезпечення якості готельно-ресторанних послуг, вміти проектувати основні об’єкти готельно-ресторанного бізнесу та устаткування й обладнання для них, обґрунтовувати інноваційні рішення стосовно розвитку об’єкта дослідження.Документ Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Маслійчук, О. Б.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Masliichuk, O. B; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій.Документ Технологія продуктів функціонального харчування : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Технологія продуктів функціонального харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Технологія продуктів функціонального харчування : рекомендована література з навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», напрям підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Іжевська, О. П.; Izhevska, O. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Технологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни «Технологія продуктів функціонального харчування» є розширення та поглиблення знань сучасного стану та перспектив розвитку нутриціології, навичок аналізу наукових джерел інформації, наукового обґрунтування використання харчових добавок, застосування методології та методів проведення наукових досліджень, формулювання теоретичних і науковопрактичних підходів до проектування харчових продуктів функціонального призначення.Документ Технологія продуктів функціонального харчування : теми лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Технологія продукції функціонального харчування : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-25) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Технологія продуктів функціонального харчування» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до класичних і сучасних технологій продукції харчування. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва продуктів функціонального харчування у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а й здобути навички і вміння пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанувати шляхи і методи виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.