Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Huralevych, Vitalii"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства
    (2024) Гуралевич, Віталій; Паска, Марія; Huralevych, Vitalii; Paska, Mariia
    Мета. розробити технологію приготування та встановити органолептичні властивості страв із м’яса оленини для закладів ресторанного господарства. Objective. to develop a cooking technology and establish the organoleptic properties of venison meat dishes for restaurant establishments.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок