Перегляд за Автор "Halenko, Oleh"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Галенко, Олег; Кушнір, Тарас; Halenko, Oleh; Kushnir, TarasМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation vegetable raw material - rapeseed.Документ Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Галенко, Олег; Федченко, Ольга; Halenko, Oleh; Fedchenko, OlhaМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation. vegetable raw material - rapeseed.