Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Halenko, Oleh"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Галенко, Олег; Кушнір, Тарас; Halenko, Oleh; Kushnir, Taras
    Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation vegetable raw material - rapeseed.
  • Документ
    Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Галенко, Олег; Федченко, Ольга; Halenko, Oleh; Fedchenko, Olha
    Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation. vegetable raw material - rapeseed.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок