Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Danyliuk, Inna"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Данилюк, Інна; Струтинська, Любов; Danyliuk, Inna; Strutynska, Liubov
    Метою роботи є розроблення технології борошняних кулінарних виробів на основі композитної борошняної суміші.
  • Документ
    Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Данилюк, Інна; Струтинська, Любов; Адамович, Ольга; Danyliuk, Inna; Strutynska, Liubov; Adamovych, Olha
    Метою досліджень є розроблення овочевих страв підвищеної харчової цінності з використанням насіння гарбуза, кунжуту, кедрової олії.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок