Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Chirka, Vyacheslav"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chirka, Vyacheslav; Paska, Maria
    Мета – обґрунтувати використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства. The goal is to substantiate the use of spicy and aromatic raw materials for first courses in restaurants.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок