Перегляд за Автор "Boratynskyi Oleh"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ ОК 14 Навчально-організаційна практика на 2024-2025 навчальний рік : силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства.Документ ОК 20 Виробнича практика : силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Хромова Мар’яна; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Khromova Mariana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета виробничої практики - систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання здобувачів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків працівників закладів готельно-ресторанного господарства.Документ ОК 26 Переддипломна практика на 2024-2025 навчальний рік : силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою переддипломної практики є поглиблення та закріплення у здобувачів набутих теоретичних знань, надбання практичного досвіду у здійсненні виробничих функцій, вирішенні завдань професійної діяльності, розв’язанні практичних проблем на підприємствах, оволодіння професійним досвідом та готовності їх до самостійної трудової діяльності, а також збирання матеріалів для виконання кваліфікаційної роботи.Документ ОК 6 Вступ до фаху : силабус з навчально-ознайомчої практики на 2024-2025 навчальний рік, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчально-ознайомчої практики «Вступ до фаху» є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості здобувачів щодо їх майбутньої професії та ознайомлення у найбільш загальних рисах з системою організацій відповідних галузей в Україні в цілому, з існуючими сьогодні організаціями та підприємствами різних типів.Документ Розвиток автентичної кухні на основі регіональності у контексті туристичних подорожей Львівщиною(2024) Паска Марія; Боратинський Олег; Paska Mariia; Boratynskyi OlehСтаття присвячена сучасним дослідженням сфери гостинності, зокрема, здійснено моніторинг розвитку та популяризації автентичної кухні на основі регіональності у контексті туристичних подорожей Львівщиною. Застосовано картографічний метод для розробки гастрономічного маршруту Львівської області, що дозволяє комплексно оцінити потенціал автентичної кухні для розвитку культури гостинності. Розроблено, туристичний маршрут, який може бути впроваджений, як частина комплексних екскурсійних програм, для популяризації автентичної кухні серед місцевих жителів і туристів. Доведено, що новий гастрономічний маршрут може бути позиціонувати, як самостійний туристичний продукт. Результати наших досліджень, можуть слугувати для створення рекламних матеріалів, організації гастрономічних заходів і вдосконалення туристичної інфраструк- тури регіону. Lviv region is famous for its rich cultural heritage and unique gastronomic traditions that have been formed over the centuries. Authentic cuisine in this region has a special potential to preserve the local culinary identity, serving as a platform for popularizing national dishes and customs among the local population and tourists. It is not only a convenient and affordable food format, but also a means of getting to know the cultural features of the region through taste preferences and authentic recipes. The study of the cultural and gastronomic potential of the authentic cuisine of the Lviv Region allows us to assess its role in preserving the heritage, promoting tourist attraction and forming a positive image of the region. The article is devoted to modern research in the field of hospitality, in particular, the monitoring of the development and popularization of authentic cuisine based on regionality in the context of tourist trips in Lviv region was carried out. A cartographic method was used to develop a gastronomic route of the Lviv region, which allows for a comprehensive assessment of the potential of authentic cuisine for the development of the culture of hospitality. A tourist route has been developed that can be implemented as part of complex excursion programs to promote authentic cuisine among local residents and tourists. It has been proven that the new gastronomic route can be positioned as an independent tourist product. The results of our research can be used to create advertising materials, organize gastronomic events and improve the tourist infrastructure of the region.