Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Bilodid, Andriana"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Білодід, Андріана; Сабат, Станіслав; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Sabat, Stanislav; Izhevska, Orysia
    Метою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products.
  • Документ
    Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Білодід, Андріана; Сабат, Станіслав; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Sabat, Stanislav; Izhevska, Orysia
    Метою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products.
  • Документ
    Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-20) Білодід, Андріана; Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Fitel, Nataliia; Izhevska, Orysia
    Мета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.
  • Документ
    Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-20) Білодід, Андріана; Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Fitel, Nataliia; Izhevska, Orysia
    Мета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок