Перегляд за Автор "Bilodid, Andriana"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Білодід, Андріана; Сабат, Станіслав; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Sabat, Stanislav; Izhevska, OrysiaМетою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products.Документ Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Білодід, Андріана; Сабат, Станіслав; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Sabat, Stanislav; Izhevska, OrysiaМетою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products.Документ Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-20) Білодід, Андріана; Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Fitel, Nataliia; Izhevska, OrysiaМета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.Документ Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-20) Білодід, Андріана; Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Fitel, Nataliia; Izhevska, OrysiaМета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.