Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Bal-Prylypko, L. V."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Стандарт вищої освіти третього (освітньо-наукового рівня), ступінь вищої освіти - доктор філософії, галузь знань - 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"
    (2022-01-13) Поліщук, Г. Є.; Іоргачова, К. Г.; Паляниця, Л. Я.; Гринченко, О. О.; Баль-Прилипко, Л. В.; Валько, М. І.; Паска, М. З.; Некрасов, П. О.; Polishchuk, H. Ye.; Iorhachova, K. H.; Palianytsia, L. Ya.; Hrynchenko, O. O.; Bal-Prylypko, L. V.; Valko, M. I.; Paska, M. Z.; Nekrasov, P. O.
  • Документ
    Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами
    (2020-12-25) Баль-Прилипко, Л. В.; Паска, М. З.; Рябовол, М. В.; Bal-Prylypko, L. V.; Paska, M. Z.; Riabovol, M. V.
    Мета роботи полягає в удосконаленні технології м'ясних фаршевих консервів шляхом збагачення їх функціональних компонентів, а також визначення фізико-хімічних, функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей модельних фаршевих систем і готового продукту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок