Перегляд за Автор "Bal-Prylypko, L. V."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Стандарт вищої освіти третього (освітньо-наукового рівня), ступінь вищої освіти - доктор філософії, галузь знань - 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"(2022-01-13) Поліщук, Г. Є.; Іоргачова, К. Г.; Паляниця, Л. Я.; Гринченко, О. О.; Баль-Прилипко, Л. В.; Валько, М. І.; Паска, М. З.; Некрасов, П. О.; Polishchuk, H. Ye.; Iorhachova, K. H.; Palianytsia, L. Ya.; Hrynchenko, O. O.; Bal-Prylypko, L. V.; Valko, M. I.; Paska, M. Z.; Nekrasov, P. O.Документ Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами(2020-12-25) Баль-Прилипко, Л. В.; Паска, М. З.; Рябовол, М. В.; Bal-Prylypko, L. V.; Paska, M. Z.; Riabovol, M. V.Мета роботи полягає в удосконаленні технології м'ясних фаршевих консервів шляхом збагачення їх функціональних компонентів, а також визначення фізико-хімічних, функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей модельних фаршевих систем і готового продукту.