Силабуси
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/24363
Переглянути
Перегляд Силабуси за Автор "Boratynskyi Oleh"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ ОК 14 Навчально-організаційна практика на 2024-2025 навчальний рік : силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства.Документ ОК 19. Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ОК 20 Виробнича практика : силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Хромова Мар’яна; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Khromova Mariana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета виробничої практики - систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання здобувачів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків працівників закладів готельно-ресторанного господарства.Документ ОК 26 Переддипломна практика на 2024-2025 навчальний рік : силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою переддипломної практики є поглиблення та закріплення у здобувачів набутих теоретичних знань, надбання практичного досвіду у здійсненні виробничих функцій, вирішенні завдань професійної діяльності, розв’язанні практичних проблем на підприємствах, оволодіння професійним досвідом та готовності їх до самостійної трудової діяльності, а також збирання матеріалів для виконання кваліфікаційної роботи.Документ ОК 6 Вступ до фаху : силабус з навчально-ознайомчої практики на 2024-2025 навчальний рік, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчально-ознайомчої практики «Вступ до фаху» є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості здобувачів щодо їх майбутньої професії та ознайомлення у найбільш загальних рисах з системою організацій відповідних галузей в Україні в цілому, з існуючими сьогодні організаціями та підприємствами різних типів.