Силабуси
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/24363
Переглянути
Перегляд Силабуси за Автор "Boratynskyi, Oleh"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Основи дизайну та інженерної графіки : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-04-10) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення навчальної дисципліни “Основи дизайну та інженерної графіки” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення; розуміння принципу дії конструкції за її кресленням; уміння аналізувати й застосовувати сучасні концепції дизайну, поняття і методи; формування національно-свідомого фахівця з достатнім культурним рівнем, який відповідає вимогам міжнародних стандартів.Документ Основи дизайну та інженерної графіки : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-05-11) Заневський, Ігор; Zanevskyi, Ihor; Кафедра інформатики та кінезіології; Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного господарстваМетою вивчення навчальної дисципліни “Основи дизайну та інженерної графіки” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення; розуміння принципу дії конструкції за ї кресленням; уміння аналізувати й застосовувати сучасні концепції дизайну, поняття і методи; формування національно-свідомого фахівця з достатнім культурним рівнем, який відповідає вимогам міжнародних стандартів.Документ Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-05-11) Іжевська, Орися; Боратинський, Олег; Izhevska, Orysia; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного господарстваМетою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства” є формування у студентів фундаментальних знань, умінь і навичок, розширення і поглиблення фахових компетенцій основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування.Документ Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-28) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельноресторанного господарства” є формування у студентів фундаментальних знань, умінь і навичок, розширення і поглиблення фахових компетенцій основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування.Документ Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»(2020-02-28) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення дисципліни “Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво” є забезпечення єдиного комплексного підходу, системності та послідовності при отриманні потрібного достатнього обсягу знань і умінь здобувачами освітнього ступеня “бакалавр” відповідної спеціальності.