Книги
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/3673
Переглянути
Перегляд Книги за Автор "Balandina, I. S."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Товарознавство : конспект лекцій з дисципліни (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа»)(2021-12-17) Усіна, А. І.; Баландіна, І. С.; Сегеда, І. В.; Usina, A. I.; Balandina, I. S.; Seheda, I. V.Мета даної дисципліни: дати майбутнім фахівцям необхідних знань з теоретичних питань та придбати навички з вивчення асортименту та якості продовольчих та непродовольчих товарів, чинників, які впливають на формування та розширення асортименту, збереження їх якості під час зберігання, товаропросування від виробників до споживачів.