"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/9684
Переглянути
Перегляд "Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України" за Автор "Demii, Mariia"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості розвитку ресторанного господарства Польщі(ЛДУФК, 2017) Демій, Марія; Феленчак, Юлія; Demii, Mariia; Felenchak, YuliiaРесторанне господарство в Польщі виконує важливі соціальні та економічні функції, адже з одного боку, сприяє задоволенню потреб населення в харчуванні, відпочинку та дозвіллі, а з другого – спрямоване на економічне зростання в цілому. У сучасних умовах у ресторанному господарстві Польщі спостерігаються дві основні тенденції: сповільнення темпів розвитку галузі, що відображається у зниженні більшості показників діяльності ресторанних закладів та активне впровадження на ринок ресторанних послуг нових форм організації ресторанного бізнесу, метою яких є, окрім одержання прибутків, більш повне задоволення потреб споживачів у організації послуг харчування.