Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.07 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-06Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчанняІжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06Основи кулінарної майстерності : конспект лекцій для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчанняІжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-16Основи кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Основи кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу