Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 50 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологійПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia; Masliichuk, O.
2020Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначенняПаска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана; Paska, Mariia; Korkuna, Oryslava; Kulyk, Oksana
2020-04-23Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-04-23Теоретичні аспекти розвитку барної справиПаска, Марія; Потопа, Катерина; Paska, Mariia; Potopa, Kateryna
2020-08-10Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м'ясних напівфабрикатівПаска, Марія; Paska, Mariia; Маслійчук, О.
2020-11-02Формування професійних компетентностей магістрів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-03Скарби бабусиної скриніОщипок, Ігор; Паска, Марія; Oshchypok, Ihor; Paska, Mariia
2020-11-03Практика на виробництвіПаска, Марія; Жук, Олександр; Paska, Mariia; Zhuk, Oleksandr
2020-11-04Ембріональні дистрофії птиці: етіологія та діагностикаПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-04Правові аспекти підготовки виробництва до заміни технологіії та виробівПаска, Марія; Paska, Mariia