Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 109 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологійПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia; Masliichuk, O.
2020Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначенняПаска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана; Paska, Mariia; Korkuna, Oryslava; Kulyk, Oksana
2020-04-23Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-04-23Теоретичні аспекти розвитку барної справиПаска, Марія; Потопа, Катерина; Paska, Mariia; Potopa, Kateryna
2019Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировиниЖук, В.; Шевченко, І.; Поліщук, Г.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2018Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможністьБаль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Старкова, Е.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2016Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіонуГалух, Б.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2019Мікроструктурний аналіз фаршів м'ясних посічених напівфабрикатів з функціональними інгредієнтамиПаска, Марія; Баль-Прилипко, Л.; Маслійчук, О.; Личук, М.; Paska, Mariia
2017Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістомПаска, Марія; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2016Аналіз продуктивності молочних корів за результатами диспансеризаціїЛичук, М.; Слівінська, Л.; Паска, Марія; Paska, Mariia