Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.023 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-09-04MicrostructuralI analysis of forcemeats of readyto-cook chopped meat with functional ingredientsПаска, М.; Баль-Прилипко, Л.; Маслійчук, О.; Личук, М.; Paska, M.; Bal-Prylypko, L.; Masliichuk, O.; Lychuk, M.
2021-02-18Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.
2021-01-04Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуБаль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, М.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.
2021-01-04Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.
2021-02-18Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуБаль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, Н.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.
2021-04-14Expediency of creation of technology of production of meat products of long term of storage of the combined structureCherednichenko, О.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Nikolaenko, M.; Чередніченко, О.; Баль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Ніколаєнко, М.