Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 19 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Адаптаційні реакції організму великої рогатої худоби різних напрямів продуктивності залежно від типу вищої нервової діяльності : монографія
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Карповський, В.
;
Гуфрій, Д.
;
Криворучко, Д.
2017
Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцю
Паска, Марія
;
Сімонова, І.
;
Галух, Б.
;
Басараб, І.
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
2017
Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організмі
Паска, Марія
;
Драчук, У.
;
Маслійчук, О.
;
Вовк, В.
;
Paska, Mariia
2017
Вплив поверхнево-активних речовин на інтенсифікацію естрагування при зміні гідродинамічних показників технології органопрепаратів
Паска, Марія
;
Драчук, У.
;
Галух, Б.
;
Басараб, І.
;
Paska, Mariia
2015
Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезу
Паска, Марія
;
Жук, О.
;
Paska, Mariia
2015
Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2019
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
Жук, В.
;
Шевченко, І.
;
Поліщук, Г.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2018
Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможність
Баль-Прилипко, Л.
;
Леонова, Б.
;
Старкова, Е.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2016
Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону
Галух, Б.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2019
Мікроструктурний аналіз фаршів м'ясних посічених напівфабрикатів з функціональними інгредієнтами
Паска, Марія
;
Баль-Прилипко, Л.
;
Маслійчук, О.
;
Личук, М.
;
Paska, Mariia
Discover
Author
17
Паска, Марія
5
Маслійчук, О.
3
Басараб, І.
3
Галух, Б.
3
Драчук, У.
3
Личук, М.
2
Баль-Прилипко, Л.
2
Паска, М.
1
Guta, Z.
1
Gutyj, B.
.
next >
Subject
4
люпинове борошно
3
дивосил
2
кров
2
м’ясний фарш
2
технологія
1
антиоксиданти
1
багатокомпонентні розсоли
1
баранина
1
безміоглобінова сировина
1
бринза
.
next >
Date issued
6
2016
6
2017
3
2019
2
2015
1
2014
1
2018
Has File(s)
19
true