Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 19 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Адаптаційні реакції організму великої рогатої худоби різних напрямів продуктивності залежно від типу вищої нервової діяльності : монографіяПаска, Марія; Paska, Mariia; Карповський, В.; Гуфрій, Д.; Криворучко, Д.
2017Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцюПаска, Марія; Сімонова, І.; Галух, Б.; Басараб, І.; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2017Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організміПаска, Марія; Драчук, У.; Маслійчук, О.; Вовк, В.; Paska, Mariia
2017Вплив поверхнево-активних речовин на інтенсифікацію естрагування при зміні гідродинамічних показників технології органопрепаратівПаска, Марія; Драчук, У.; Галух, Б.; Басараб, І.; Paska, Mariia
2015Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезуПаска, Марія; Жук, О.; Paska, Mariia
2015Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFDПаска, Марія; Paska, Mariia
2019Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировиниЖук, В.; Шевченко, І.; Поліщук, Г.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2018Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможністьБаль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Старкова, Е.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2016Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіонуГалух, Б.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2019Мікроструктурний аналіз фаршів м'ясних посічених напівфабрикатів з функціональними інгредієнтамиПаска, Марія; Баль-Прилипко, Л.; Маслійчук, О.; Личук, М.; Paska, Mariia