Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22304
Title: Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: технологія м'яса
вміст пігментів
Issue Date: 2015
Citation: Паска М. З. Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD / М. З. Паска // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3/10 ( 75 ). - С. 58-63. (Scopus)
Abstract: У статті наведено порівняльну оцінку якості м`яса з ознаками NOR, PSE та DFD. Обгрунтовано застосування показників NOR, PSE та DFD яловичини у промисловості. Проаналізовано основні причини появи ознак із специфічним розвитком автолізу та виявлено, що такими причинами є як вікові особливості, так і самі тварини, які неправильно підготовлені до забою так і порушення їх годівлі і утримання.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22304
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Scopus_2015.pdf345.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.