Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 111-120 of 143 (Search time: 0.05 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-12-15Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м'ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувачаПаска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.
2020-12-15М'ясна продуктивність бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за згодовування кормової добавки "Мікроліповіт"Паска, М. З.; Коваль, Г. М.; Фоміна, О. Б.; Paska, M. Z.; Koval, H. M.; Fomina, O. V.
2020-12-15Вплив різних сполук і доз заліза на морфологічний склад туш свинейФоміна, М. В.; Паска, М. З.; Калин, Б. М.; Коваль, Г. М; Іванюк, Н. Т.; Fomina, O. V.; Paska, M. Z.; Kalyn, B. M.; Koval, H. M.; Ivaniuk, N. T.
2020-12-15Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльностіПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-12-14Обмін білків у бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за згодовування кормової добавки "Мікроліповіт"Паска, М. З.; Paska, M. Z.
2015-12-15Зміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичиниКоваль, Г. М.; Паска, М. З.; Фоміна, М. В.; Koval, H. M.; Paska, M. Z.; Fomina, O. V.
2020-12-14Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отриманняПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-12-14Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбасМаркович, І. І.; Паска, М. З.; Markovych, I. I.; Paska, M. Z.
2020-11-09Завдання і функції контролю у навчальному процесі вищих закладів освітиОщипок, І. М.; Томаневич, М. Л.; Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Oshchypok, I. M.; Tomanevych, L. M.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.
2020-11-10Вплив мікроелементної корекції раціону бугайців на метаболізм заліза та стан еритроцитопоезуПаска, М. З.; Личук, М. Г.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.