Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 147 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-30Оцінка хімічного складу яловичини збагаченої біологічно-активними речовинамиПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-11-30Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFDПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-11-30Саломаси у виробництві туалетного милаПаска, М. З.; Ромашко, І. С.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.
2020-11-30Яйце та його унікальні властивостіСтоцька, З. О.; Паска, М. З.; Stotska, Z. O.; Paska, M. Z.
2020-12-14Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичіПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-12-14Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловостіПаска, М. З.; Жук, О. І.; Галух, Б. І.; Драчук, У. Р.; Paska, M. Z.; Zhuk, O. I.; Halukh, B. I.; Drachuk, U. R.
2020-12-14Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовинГалух, Б. І.; Паска, М. З.; Драчук, У. Р.; Halukh, B. I.; Paska, M. Z.; Drachuk, U. R.
2020-12-14Вплив біологічно активних речовин на мінеральний склад ниркової тканини бугайців при підвищеному кадмієвому навантаженніВасерук, Н. Я.; Паска, М. З.; Vaseruk, N. Ya.; Paska, M. Z.
2020-12-14Сучасні тенденції формування функціональних продуктівПаска, М. З.; Лескович, О. В.; Paska, M. Z.; Leskovych, O. V.
2020-12-14Мінеральний склад печінки бугайців при підвищеному кадмієвому навантаженні та застосуванні біологічно активних речовинВасерук, Н. Я.; Паска, М. З.; Коваль, Г. М.; Vaseruk, N. Ya.; Paska, M. Z.; Koval, H. M.