Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27612
Title: Сучасні тенденції формування функціональних продуктів
Authors: Паска, М. З.
Лескович, О. В.
Paska, M. Z.
Leskovych, O. V.
Keywords: функціональні продукти
йодний дефіцит
морські водорості
біологічно активна добавка
ламінарія
селен
йод
харчування
Issue Date: 14-Dec-2020
Citation: Паска М. З. Сучасні тенденції формування функціональних продуктів / Паска М. З., Лескович О. В. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім С. З. Ґжицького. - 2014. - Т. 16. - № 3(60), ч. 4. - С. 136-147.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27612
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2014_16_3(4)__22 (1)_Паска_Лескович.pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.