Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 26 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-01-04Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуБаль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, М.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.
2021-01-04Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змаганьЛевчук, А.; Паска, М.; Levchuk, A.; Paska, M.
2021-01-04Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку ЛьвоваРадзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V.
2021-01-04Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарстваКуцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.
2021-02-18Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зернаКарпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.
2020-12-23Incresing the efficiency of heat and mass exchange in an improved rotary film evaporator for concentration of fruit-andberry purreZahorulko, A.; Zagorulko, A.; Yancheva, M.; Ponomarenko, N.; Tesliuk, H.; Silchenko, E.; Paska, M.; Dudnyk, S.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Пономаренко, Н.; Теслюк, Х.; Сільченко, Є.; Паска, М.; Дудник, С.
2020-12-14Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицеюМартинюк, І.; Паска, М.; Martyniuk, I.; Paska, M.
2021-01-04Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.
2021-01-04Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зернаКарпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.
2021-02-18Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змаганьЛевчук, А.; Паска, М.; Levchuk, A.; Paska, M.