Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 26 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-01-04
Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу
Баль-Прилипко, Л.
;
Паска, М.
;
Дерев'янко, Л.
;
Назаренко, М.
;
Bal-Prylypko, L.
;
Paska, M.
;
Derevianko, L.
;
Nazarenko, M.
2021-01-04
Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань
Левчук, А.
;
Паска, М.
;
Levchuk, A.
;
Paska, M.
2021-01-04
Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова
Радзімовська, О.
;
Паска, М.
;
Холявка, В.
;
Radzimovska, O.
;
Paska, M.
;
Kholiavka, V.
2021-01-04
Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарства
Куцмида, А.
;
Паска, М.
;
Kutsmyda, A.
;
Paska, M.
2021-02-18
Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна
Карпова, М.
;
Паска, М.
;
Karpova, M.
;
Paska, M.
2020-12-23
Incresing the efficiency of heat and mass exchange in an improved rotary film evaporator for concentration of fruit-andberry purre
Zahorulko, A.
;
Zagorulko, A.
;
Yancheva, M.
;
Ponomarenko, N.
;
Tesliuk, H.
;
Silchenko, E.
;
Paska, M.
;
Dudnyk, S.
;
Загорулько, А.
;
Загорулько, А.
;
Янчева, М.
;
Пономаренко, Н.
;
Теслюк, Х.
;
Сільченко, Є.
;
Паска, М.
;
Дудник, С.
2020-12-14
Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею
Мартинюк, І.
;
Паска, М.
;
Martyniuk, I.
;
Paska, M.
2021-01-04
Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19
Баль-Прилипко, Л.
;
Швець, О.
;
Паска, М.
;
Bal-Prylypko, L.
;
Shvets, O.
;
Paska, M.
2021-01-04
Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зерна
Карпова, М.
;
Паска, М.
;
Karpova, M.
;
Paska, M.
2021-02-18
Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань
Левчук, А.
;
Паска, М.
;
Levchuk, A.
;
Paska, M.
Discover
Author
26
Paska, M.
6
Bal-Prylypko, L.
6
Баль-Прилипко, Л.
2
Derevianko, L.
2
Dudnyk, S.
2
Karpova, M.
2
Kholiavka, V.
2
Kutsmyda, A.
2
Levchuk, A.
2
Lychuk, M.
.
next >
Subject
3
кава
2
COVID-19
2
evaporation
2
fruit-and-berry raw materials
2
HACCP
2
heat and mass exchange
2
heat transfer coefficient
2
rotary film evaporator
2
аналіз ринку
2
антиоксидант
.
next >
Date issued
20
2021
6
2020